Европейският парламент в България подкрепя инициативата Gabrovo Green Accelerator на Община Габрово,

...
Европейският парламент в България подкрепя инициативата Gabrovo Green Accelerator на Община Габрово,
Коментари Харесай

ЕП подкрепи иновативен проект на община Габрово

Европейският парламент в България поддържа инициативата Gabrovo Green Accelerator на Община Габрово, Областен информативен център – Габрово и Innovation starter box, която е част от програмата на " Европейски зелен лист “ – екологичната премия на Европейската комисия за 2021 година.

Πpoгpaмaтa ще финансира хрумвания, съсредоточени върху основни браншове в община Габрово с капацитет за зелени нововъведения - в това число опазване на здравето, обучение, околна среда, превоз и логистика, цифровизация, бързооборотни артикули и други. С 25 000 лв. ще бъде подкрепена българска компания в начален стадий на развиване, която показа и отбрани най-хубавия план зa зeлeни бизнec нововъведения и хрумвания. Възможност за достъп до финансиране могат да получат и други от показаните планове, в случай че получат утвърждение от някой от сътрудниците на събитието.

Gabrovo Green Accelerator е отворен за компании от цялата страна, които ще осъществят дейностите от плановете си в Габрово. Събитието ще премине през няколко стадия. Желаещите да вземат участие в него могат да се записват на интернет страницата на събитието https://gabrovoinnovationcamp.eu до 10.08.2021 година. Участниците, които ще продължат в Акселератора ще бъдат оповестени на 31.08.2021 година, а формалното му разкриване ще се състои онлайн на 1.09.2021 година

Селектираните компании ще бъдат подкрепени да структурират вярно бизнеса си посредством онлайн обучителни модули, водени от потвърдени и сполучливи експерти по тематиките кръгова стопанска система, тактика, маркетинг, продажби, нововъведения, ръководство на планове и презентационни умения.

Финалът на Gabrovo Green Accelerator  ще се състои в Габрово на 9 октомври, когато участниците ще показват своите планове пред жури, в което ще взе участие и представител на Екологичен потенциал в България, като  най-добрите от тях ще получат  финансиране.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР